Macskakő és hal

Macskakő és hal

14. Ibiza, Malága, Granada, Córdoba

2016. április 28. - Random Anna

anna.jpg

Ibizán a Sárival voltam 4 napig (Ibizába nagyon beleszerettem. Ott akarok megöregeni). majd 1 esténk volt felkészülni az 1 hetes andalúziai utazásra. Ebből hétfőtől péntekig a Mid-term trainingen voltunk, ahol kb 90 darab európa soksok országából jövő, és kb a Spanyol EVS projektjének közepén tartó egyéb önkéntessel éreztük jól magunkat. A trainingel amúgy elérték amit részben akartak. legalábbis esetemben. Mert több motivációval jöttem vissza (mondjuk ez már sztm el is múlt.... na mind1). De tényleg jó volt. Nem olyan jó mint az an-arrival training, de miért is kéne összehasonlítani... Szóval ez a tréning amúgy malagától egy 2 órányi buszút volt egy kicsi faluba...szóval ott nem volt sok látványosság, de nem is kellett hogy legyen, hisz eléggé be volt osztva minden percünk. Szóval aztán péntek reggel Malaga, onnan még az nap kocsival granada. granada NAGYON király. Ott egy magyar és egy lengyel csajnál aludtam.... majd granadából Cordoba vasárnap.... Majd onnan hétfő reggel haza vonattal. Őő... (anyu ezt ne olvasd el :D) Córdobában hajléktalanok voltunk.Se couchsurfert, se önkéntest nem találtunk, és ami azt elleti, kifogytunk a készpénzből is. Gondoltuk hogy oké... nemvészes... majd alszunk az állomáson, és egyből fel is szállunk a vonatra reggel. Nos a vonatállomás bezárt egy pár órára... Na mind1. próbáltunk aludni itt-ott.

Sok minden történést, és jó dolgot nem fejtek ki meg nem írok le. Mert igazából csak egy kis leírást akartam írni arról hogy mégis mik ezek a képek. Persze épp hogy eszembe jutott néha fotózni.

Borzalmasan bosszant egy kicsit, hogy egyrészt nem akarja olyan sorrendbe tenni a képeket, hogy azt én feltöltöm, másrészt néha kedve van elforgatni a képeimet. Szóval forgassátok a fejeiteket, és nézzétek el hogy a sorrend kaotikus, és nem időbeli :)

img_20160427_092826.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://macskahal.blog.hu/api/trackback/id/tr848669740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása