Macskakő és hal

Macskakő és hal

11. Szavak követik egymást...

2016. február 11. - Random Anna

Jaj de nehéz ez. Gondolat összeszedés, értelmes mondat alkotás... Ha tudnátok hogy az utóbbi időben hányszor kezdtem el írni a blogomba.. De mindig félbehagytam és kitöröltem. Lehet ezt is ki fogom, de ha mégsem akkor most egy kis betekintést nyerhetsz a hogyanlétemről.

pffff

Madridból hazajövés, bicajozás, tengerpart, slaclineozás, barátok szerzés, spanyol tanár szerzés, spanyol tanárhoz mégsem járhatás, Fekete nap: táska (személyi, bankkártya, biciklibérlet, egy kis pénz, kulcsok, lakcímkártya, TB,) ellopva, rendőrség, sírás, kilevés, intézkedés, paranoia, otthonról küldött cucc megérkezés, öröm, hifi!, zenehallgatás, szobaátrendezés, festeni és rajzolni kezdés, szobában sok időtöltés, házban jobb hangulat, sok kártyázás és nevetés, jobb kaják, többet értés és beszélés, több spanyol tanulás, főnököt nemszeretés, annánaklenni nemszeretés, magány, fogfájás, torokfájás, ágyban fekvés, meggyógyulás, jövőtervezgetés, utazni akarás, pénz miatt idegeskedés, egyebek miatt idegeskedés, magamnak idegeskedést nemengedés, sok minden történés, börtönbe járás, a börtönben srácokkal beszélni nemtudás, de mindenféle játék játszás, spanyol tudás többször megdicsérve, de  nem megelégedés.

Na! majdnem ezt sem írtam meg, de aztán idehánytam ezt a pár szót, és ez a minimalista hanyag stílus is több mint a semmi.

De mivel ezek az egymást követő szavak elég uncsik ezért még idehányok 1-2 képet is:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macskahal.blog.hu/api/trackback/id/tr318382458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása